Har du generelle spørgsmål til hold eller spørgsmål om øvet og elite hold, skriv til tilmeld@blocs-walls.dk

Begynderhold

Fra forårs sæsonen 2020 åbner vi for to nye voksenhold for jer, der er nye i klatring. Holdene ligger henholdsvis onsdag kl. 20-22 og søndag kl. 18-20 og kører frem til juni.

Vi fokuserer primært på, at du får en god start på din klatring i et stærkt fællesskab med andre i klubben. Der arbejdes med de grundlæggende færdigheder og teknikker både inden for ruteklatring og bouldering. Desuden arbejder vi med opbygning af et godt træningspas, så du efterfølgende vil have værktøjer til at sammensætte din træning.

Målgruppen for holdet er nye klatrer, der efter sikringsskursus gerne vil have mere inspiration til deres træning. Du skal som minimum have taget Kursus 1 (grønt sikringskort).

Kom godt i gang og se frem mod en sjov og udfordrende træning.

PRIS 800 kr. (kræver medlemskab)
Opstart uge 34

Let øvet hold

Fra forårs sæsonen 2020 åbner vi for to nye voksenhold for jer, der har klatret et stykke tid og søger mere inspiration til jeres træning.

Holdene ligger henholdsvis tirsdag  kl. 18-20 og fredag  kl. 17.30-19.30 og kører frem til juni.

Vi fokuserer primært på at udvikle din teknik med udgangspunkt i det niveau du har. Der arbejdes både med ruteklatring og bouldering. Vi arbejder med opbygning af et godt træningspas, så du får flere værktøjer til at sammensætte din træning.

Målgruppen for let øvet hold er klatrer, der træner fast 1-3 gange om ugen og som søger inspiration til at løfte deres klatring til næste niveau. Du skal som minimum have taget Kursus 2 (rødt sikringskort)

Det bliver en udfordrende og rigtigt god mulighed for at udvikle dig som klatrer.

PRIS 800 kr. (kræver medlemskab)
Opstart uge 34

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.