Træner og instruktør

Er du allerede ansat som træner eller instruktør i DBKK (eller interesseret i at blive det), kan du her finde oplysninger om ledelse af træningsområdet samt trænermanual med beskrivelser og øvrige relevante oplysninger for dig som medarbejder. Nedenfor er desuden oplysninger om uddannelsesmuligheder for både trænere og instruktører.

Ledelse af træningsområde

B&W's daglige ledelse har i fællesskab ansvar for træningstilbuddet til klubbens medlemmer. Søger du oplysninger om holdtræning og udviklingsarbejdet inden for talent-eliteområdet kan du kontakte hhv.

Trænerleder Mads Wied traening@blocs-walls.dk

Formand for trænerudvalg, talent- og eliteudvikling Susanne Kähler susanne@dbkk.dk

Trænermanual

Download trænermanualen HER

Uddannelse af trænere

Dansk Bjerg- og Klatreklub er løbende interesseret i at rekruttere kvalificerede trænere og uddanne klubbens egne trænere til at undervise på vores hold. Vi samarbejder med Dansk Klatreforbund om afvikling af Træneruddannelse 1 og 2.
Kontakt klubbens trænerleder traening@blocs-walls.dk hvis du er interesseret i at høre mere.

Uddannelse af instruktører

For at højne kompetenceniveauet og sikre dygtige instruktører til vores events, uddanner vi egnene medarbejdere i overensstemmelse med Dansk Klatreforbunds instruktørnorm.

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.