Skoler og institutioner

Hos Blocs & Walls har vi skabt et dynamisk og aktivt læringsmiljø med klatring i centrum, hvilket sikrer en super sjov og spændende dag for jeres elever.

Klatring er et fantastisk alternativ til andre sportsgrene, fordi man får aktiveret alle muskelgrupper i kroppen. Man bliver udfordret både fysisk og mentalt i klatring og det er en meget effektiv måde at få rystet eleverne sammen. Eleverne får også afprøvet grænser, hvilket bidrager til deres personlige udvikling.

Alle kan klatre - uanset styrke og fysisk form og vores uddannede klatreinstruktører sørger for en sjov og lærerig oplevelse for børn i alle aldre. Vores klatreevents byder på sjov opvarmning og 2 typer klatring: Bouldering med madrasser under - og toprebsklatring.

Skoleevents er som regel à 2-3 timers varighed.

Vi har særlige priser og pakker til skoler, så kontakt os venligst for et tilbud.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os, hvis du har spørgsmål. Kom gerne forbi og se vores faciliteter, hvis du vil have førstehåndsindtryk. 

Intro til klatring

Med vores dygtige instruktører tilbyder vi jer og jeres elever en oplevelse med klatresporten på op til 15 meters vægge. I min. 2 timer vil vores instruktører guide jer igennem klatring på boulder vægge (maks. 5 meter med madrasser under) og på de høje vægge med reb. Vores instruktører er uddannet til at tage højde for forskellige niveauer og rammesætter sporten, på en måde som er betryggende og stimulerende.

  • Min. 2 timers klatring med instruktør
  • Hverdage kl. 14 eller før
  • Lokale til frokost

Klatreforløb

Hvis I ønsker et mere omfattende forløb, tilbyder vi at I kommer 3 eller flere gange med faste instruktører til samme gruppe elever. Vi har erfaret at den samme instruktør over flere gange, skaber en større tillid hos eleverne, hvilket giver et større engagement hos eleven. Det giver også mulighed for at fordybe sig i klatresporten og få indblik og erfaring med forskellige teknikker.

  • 2 timer per gang
  • Hverdage kl. 14 eller før
  • Adgang til fitness udstyr
  • Lokale til frokost

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.
Email: event@blocs-walls.dk
Telefon: 32 57 25 00 - tast 3.
Telefontid: Mandag - Fredag 10-13 undtagen onsdag.

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.