Prøv klatring - 2 timer

'Prøv Klatring' er for jer, som gerne vil prøve at klatre på Blocs & Walls´ høje vægge med reb uden først at skulle investere i et sikringskursus.

'Prøv Klatring' er en oplevelse udover det sædvanlige sammen med en instruktør, som sikkert og kompetent introducerer jer til klatring.

Alt klatreudstyr er inkluderet i prisen på kr. 350(weekend) 250(hverdage),- pr person.

Forløbet starter med en introduktion af jeres instruktør, som også hjælper jer med at finde de rette klatresko og -seler. En kort opvarmning følger, så I er forberedt på at prøve kræfter med klatrevæggene. Jeres instruktør gennemgår grundteknikker i bouldering, som er klatring på vægge af max. 5 meters højde med faldmadrasser under.
Efter en halv times bouldering går det videre til toprebsklatring - på vores 15 meter høje klatrevægge - i Nordens største klatrehal.

Efter jeres event kan I benytte vores omklædnings- og badefaciliteter, og slutte af i vores café, hvor vi kan tilbyde kaffe, kolde drikkevarer og snack mm.

'Prøv Klatring' er egnet for alle aldersgrupper. Det anbefales, at I iklæder jer tøj, der tillader fri bevægelse.

For grupper på mere end 6 se vores gruppetilbud [link til ”grupper”]

Kontakt Marcus Lemser for at høre mere om mulighederne.
Email: event@blocs-walls.dk
Telefon: 32 57 25 00 - tast 3.
Telefontid:  hverdage kl. 13-16 undtagen ons kl. 9-12.

Eller giv det som gave:

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.