Medlemskab

Blocs & Walls er ejet og drevet af foreningen Dansk Bjerg- og Klatreklub (DBKK), der er grundlagt i 1951 og har været frontløber for udviklingen af klatresporten i Danmark.

Ved køb af et års- eller månedsmedlemsskab til Dansk Bjerg- og Klatreklub inkl. adgang til klubbens klatrefaciliteter har du fri adgang til Blocs & Walls i åbningstiden og kan benytte dig af vores mere end 2000 m² klatrevæg, fitness-faciliteter mm.

Du har også fri adgang til klubbens udendørs boulder, til klatrevæggen på Amager Bakke (hvis du lever op til betingelserne), til klubbens hytte på Kullen, og til klubbens gamle klatrehal på Sundholm, når en nøglevagt holder hallen åben for medlemsklatring. Vi opfordrer dig også til at deltage i klubbens ture og i de mange sportslige og sociale aktiviteter, og til at være med til at udvikle hallen og klatreklubben.

Læs mere om vores ordens- og sikkerhedsregler og medlemsbetingelser på nedenstående link

Ordens- og Sikkerhedsregler

Medlemsbetingelser

Følg os på facebook:
Blocs & Walls
https://www.facebook.com/BlocsAndWalls
Dansk Bjerg- og Klatreklub
https://www.facebook.com/groups/11710080647

Indmeldelserigt

Du kan melde dig ind i DBKK ved at henvende dig i receptionen i klatrehallen eller online via linkene her på siden. Det er dog kun muligt at købe studiemedlemskab i caféen.