Junior konkurrencehold (12-18årige)

DBKK´s junior konkurrencehold er for unge udøvere i alderen ca. 12-18år, der har ambitioner om at udvikle sig til at blive blandt de bedste inden for deres årgang. Som en del af konkurrenceholdet bliver du trænet af et kompetent og særdeles erfarent trænerteam, der tilrettelægger og periodiserer din og resten af holdets træning med henblik på konkurrencedeltagelse. Holdet repræsenterer DBKK ved Junior DM boulder og lead og øvrige relevante nationale konkurrencer. Holdets udøvere deltager desuden i NM, EM og VM afhængig af udtagelse.

Deltagelse på juniorkonkurrenceholdet kræver DBKK medlemsskab samt deltagelse i klubbens øvrige juniorprogram (årgangshold samt ekstratræning). Holdet træner +10timer ugentligt, og det er derfor et krav, at du er indstillet på at træne målrettet og er motiveret for at udvikle dig inden for alle klatringens konkurrencediscipliner (lead, boulder, speed).

Har du haft en individuel atletaftale med klubben i foråret 2020 tilrettelægges din holdtræning fortsat i samarbejde med DBKK's trænerleder.

Pris: 800kr./halvår (kræver medlemskab)

Spørgsmål til børne og juniortræning kan rettes til tilmeld@blocs-walls.dk

Oversigt & tilmeldingslink over konkurrencehold

Junior - onsdag 16:45-19:30 - skriv til tilmeld@blocs-walls.dk for tilmelding