Faciliteter

Blocs & Walls – Københavns Klatrecenter er nyopført i de gamle B&W bygninger, hvilket betyder, at vores faciliteter er i top med lækre omklædning/baderum, cafémiljø, konferencelokaler m.m.

Klatring

Vores center er designet i samarbejde med Danmarks mest anerkendte arkitekter og førende klatrevægsproducenter. Det betyder, at du i Blocs & Walls får de største og mest moderne klatrefaciliteter i Danmark

Træningsområde

I Blocs & Walls – Københavns Klatrecenter har vi gode træningsfaciliteter, som alle medlemmer kan bruge i vores åbningstid.

Omklædnings- og badeforhold

I Blocs & Walls har vi naturligvis helt nye omklædnings- og badeforhold. Intet er overladt til tilfældighederne, så vi kan tilbyde de bedste rammer for alle medlemmer.

Café B & W

Vi har indrettet et hyggeligt cafémiljø, som indbyder til hygge med en kop kaffe og lidt at spise før eller efter træning.

Konferencelokale

Det er muligt at booke lokalet til arrangementer for klubbens medlemmer, til teambuildingarrangementer eller til private events.

Det er gratis og muligt for alle klubbens medlemmer at booke lokalet, hvis de ønsker at afholde et arrangement i klubregi.

Booking for medlemmer:

mail@blocs-walls.dk

Kontakt vedr. udlejning:

event@blocs-walls.dk
Telefon: 32 57 25 00 - tast 3.
Telefontid: hverdage kl. 10-13 undtagen onsdag

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.