For begynder og øvet unge (8-17 år), der gerne vil i gang med klatring eller bygge videre på sine færdigheder.

Så åbner Blocs & Walls for tilmelding til sommercamps for børn og unge. Ikke alle tager i bjergene i sommerferien, så her er din mulighed for at bruge den på at blive bedre til at klatre i fællesskab med andre.

Vores camp er målrettet børn mellem 8 og 17 år og er både for begyndere og øvede børn/unge. Trænerne målretter dagligt aktiviteterne så du kommer til at arbejde sammen med andre i tilsvarende alder og erfaring inden for klatring.

Vi fokuserer primært på sammenholdet og de gode oplevelser børnene i mellem og selvfølgelig med afsæt i arbejdet med at udvikle teknik og færdigheder.

Målgruppen for campen er alle der har lyst til at udfordre sig selv med en uge i klatringens verden. I løbet af de 4 dage, vil vi arbejde med forskellige workshops, omkring bouldering, rebklatring, sikringsteknikker, abseil, tyroler travers og meget mere.

NYT!!!!!!!
Som noget nyt tilbyder vi at børn/unge fra 14 år og op kan følge et Junior-instruktør forløb som en del af campen i uge 32. Det kræver at du har været på camp før og klatre fast fx går på hold i klubben. Desuden tilbyder vi en række nye workshops med rebhåndværket i fokus både uge 30-31-32.

Der arbejdes både med ruteklatring og bouldering. Hvis du ikke allerede har sikringsbevis, vil der være mulighed for erhverve det som en del af campen, hvis du er 15 år eller ældre.

Det bliver en fed uge hvor du virkelig har mulighed for at udvikle dig som klatrer og møde nye venner.

Vores instruktører og trænere har meget erfaring med at arbejde med børn og har et højt fagligt niveau. Lige meget om du er begynder eller erfaren vil du møde en træner der kan udfordre netop dit niveau.

For spørgsmål eller info kan du henvende dig til vores event afdeling:
Email: event@blocs-walls.dk
Telefon: 32 57 25 00 - tast 3.
Telefontid: hverdage kl. 10-13 undtagen onsdag

Se vores vinter Klatre Camp fra uge 7 - 2018:

Pris og tilmelding:

Pris for camp (4 dage) per deltager: 1.750 kr. Alt udstyr er inkl. i prisen.
Medlemspris: 1.350 kr.
Tilmelding for medlemmer via. mail - Event@blocs-walls.dk

Campen vil blive oprettet ved minimum 12 deltagere
Tilmedling via "book nu" knap senest fredagen før campen starter.

Blocs & Walls medlemskab ikke påkrævet.

Vær opmærksom på at i løbet af de 4 dage vil der blive taget billeder og videoer af holdet og aktiviteterne som børnene / de unge laver. Derfor, når du booker plads, beder vi om samtykke til at eventuelle billeder taget af dig eller dit barn / dine børn, i forbindelse med aktiviteter mv., som sker i Blocs & Walls, kan benyttes til følgende:

  • Blocs & Walls' hjemmeside
  • Flyers, plakater og andre tryksager i og udenfor klatrehallen

Uge 30
8 - 17 år
Man. 20/7 - tors. 23/7
9:00 - 15:00

Uge 31
8 - 17 år
Man. 27/7 - tors. 30/7
9:00 - 15:00

Program for alle 3 uger:

Ovenstående program er vejledende

Uge 32
8 - 17 år
Man. 3/8 - tors. 6/8
9:00 - 15:00

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.