Voksenhold

For at kunne deltage på Blocs & Walls voksne hold er et medlemskab påkrævet.
Tilmeld dig her

 

Et hold for nybegyndere der kan føre
DKK 600,-

Dette hold er for dig, som har et rødt sikringskort, der enten lige er begyndt på føring eller har op til 1 års klatreerfaring med føring. Til dig som ønsker at forbedre din klatring og udvikle din klatreteknik.
En vigtig del af det at gå på begynderholdet er, at møde andre klatrere, som måske kan blive dine kommende klatremakkere og lære hallen og klubben at kende. Det er et krav, at du kan sikre forsvarligt.

Vi kommer til at arbejde med:

- Klatring på reb og at sikre på reb - herunder faldtræning
- Bouldering
- Forskellige klatreteknikker (bl.a. fodteknik, grebstyper, bevægelse på væggen)

Der vil samtidig være åbenhed for eventuelle ønsker deltagerne måtte have.

Praktisk:
Du skal selv medbringe (udstyr kan lejes i caféen i  B&W):

- klatresko
- klatresele
- reb
- rebbremse og
- evt. Kalkbold eller flydende kalk

Holdet løber over 3 mdr. en gang ugentlig af 2 timer.
Et hold er på 12 deltagere. Der skal dog minimum være 9 deltagere, før holdet kan oprettes.
Du skal regne med egentræning minimum 1 gang pr. uge og det forventes, at du er mødestabil.

Der er desværre ikke flere pladser på holdet

Et træningsforløb for dig der klatrer stabilt gult - som ønsker at klatre stabilt blåt.                                                                                                                             DKK 600,-

Vores boulder begynderhold er til dig, som allerede  har lidt erfaring med bouldering og som klatrer stabilt gult. Til dig som er interesseret i at prøve kræfter med noget motiverende fælles træning og som trænger til nogle tekniske fifs og vejledning for at komme videre Målet med træningen er at få den enkelte til at flytte sig og komme videre fra gul til blå.

Bouldering er klatring uden reb og sele. Når man bouldrer, klatrer man i så lav højde (op til 5 m.), at man kan hoppe ned og lande på en faldmadras uden at komme til skade.

Holdet vil give dig en spændende tilgang til bouldering og styrke dine klatreevner. Det er en rigtig god måde at lære teknik på, og holdtræningen vil give dig et solidt fundament i forhold til din fortsatte klatring.

Vi kommer bl.a. til at arbejde med:

- Grebtyper og trækretning
- Fodteknik, Kropspositionering og balance
- Slab vs. Overhæng
- Dynamisk vs. Statisk
- Klatrerelateret styrketræning og Antagonistøvelser

Praktisk:

Du skal selv medbringe klatresko og fleksibelt træningstøj og evt. kalkbold eller flydende kalk. Det er muligt at leje sko, men vi råder til at du køber dine egne. Kurset løber over 12 uger og foregår en gang ugentligt i 2 timer. Et fuldt booket hold er på 12 deltagere. Der skal dog minimum være 9 deltagere, får holdet kan oprettes. Det forventes at du klatrer en gang om ugen (udover træningen).

Nyt boulderhold begynder søndag d. 25. februar kl. 19

 

1 års træningsforløb for erfarne klatrere, der vil skubbe deres grænser.
DKK 1200,-

Målgruppe:
Unge og voksne øvede. Teenagere kan deltage, hvis de er gået i vækst og minimum er fyldt 12 år.

Beskrivelse:
Har du lyst til at få et års erfaring med struktureret målrettet træning under stram supervision og vejledning af nogle meget erfarende diplomtrænere, så er holdet lige noget for dig.

Du skal være målrettet og dedikeret. Træne mindst 3 gange om ugen. Du skal være motiveret for at arbejde med dine mentale, fysiske, taktiske og tekniske udfordringer/svagheder samt have lyst til at arbejde med målsætninger, individuel træningsplanlægning, test og evaluering.

For at gå på holdet skal du deltage i 2 prøvetræninger. Ud fra disse prøvetræninger udtager trænerne det endelige hold, der kommer til at bestå af 12 deltagere.  

Trænere:
Pernille Wied, fysioterapeut og diplomtræner i klatring med mange års erfaring med talent og elite træning samt har i en årrække været tilknyttet landsholdet.

Mads Wied, diplomtræner i klatring og mental træner med mange års erfaring. Har i flere år bl.a. fungeret som landstræner.

NB! Du kan kun tilmelde dig dette hold, hvis du har deltaget i de 2 prøvetræninger og er blevet udtaget af trænerne til det endelige hold, der kommer til at bestå af 16 deltagere. 

Et træningsforløb for letøvede klatrere - inklusiv en fælles egen-betalt klippeklatretur til Chulilla i Spanien - i Påsken. Træning både onsdag og søndag. Opstart af holdet d. 10. januar kl. 19.00                                                        DKK 1200,-

Dette er holdet for let-øvede klatrere, der klatrer på et 5c redpoint niveau til 6b on-sight niveau. Til dig som gerne vil videre med din reb-klatring, og føler du er gået lidt i stå - eller mangler redskaberne til effektivt at komme videre. Kurset vil tage udgangspunkt i den enkelte og forsøge at belyse hver persons styrker og svagheder. Målet er, at deltagerne selv kan fortsætte deres fremgang efter holdets afslutning. Der lægges vægt på, at gruppen er på et nogenlunde ens niveau. Det forventes, at kursisterne deltager i en klippeklatretur til Chulilla Spanien i Påsken 2018 (anslået pris 3500 kr. inklusiv flybillet, overnatning og forplejning). Holdet bliver trænet af Mitchell Jagd.

Vi kommer til at arbejde med:
- Et fokus på selve klatringen, og der vil kun i mindre omfang indgå supplerende styrketræningsøvelser
- Der vil blive lagt meget vægt på at opnå en robust psykisk styrke - at klatre mentalt frit (i forhold til fald)
- Forståelse for uhensigtsmæssige træningsmønstre
- Diverse klatreteknikker vil blive gennemgået

Praktisk:
Du skal have rødt sikringskort og være medlem af klubben for at deltage på holdet.
Du skal selv medbringe klatregrej: sko, ATC, reb, sele. Udstyr kan evt. lejes i caféen i B&W.
Holdet løber over 3 mdr. - 2 gange ugentligt af 2 timer. Opstart af holdet d. 10. januar.
Hver onsdag 19 – 21, og søndag 13-15. Der er plads til 8 deltagere på holdet. Ved for få tilmeldinger aflyses holdet, alle deltagere får i så fald besked. 

Der er ikke flere pladser på holdet

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.