Voksenhold

Vi er igang med at få logistikken angående voksenhold til at gå op, der vil snarest komme information omkring voksenhold.

Begynder træningshold

Et hold for nybegyndere der kan føre
DKK 600,-

Dette hold er for dig, som har et rødt sikringskort, der enten lige er begyndt på føring eller har op til 1 års klatreerfaring med føring. Til dig som ønsker at forbedre din klatring og udvikle din klatreteknik.
En vigtig del af det at gå på begynderholdet er, at møde andre klatrere, som måske kan blive dine kommende klatremakkere og lære hallen og klubben at kende. Det er et krav, at du kan sikre forsvarligt.

Vi kommer til at arbejde med:

- Klatring på reb og at sikre på reb - herunder faldtræning
- Bouldering
- Forskellige klatreteknikker (bl.a. fodteknik, grebstyper, bevægelse på væggen)

Der vil samtidig være åbenhed for eventuelle ønsker deltagerne måtte have.

Praktisk:
Du skal selv medbringe:

- klatresko
- klatresele
- reb
- rebbremse og
- evt. Kalkbold eller flydende kalk

NB. Udstyr kan lejes i caféen i  B&W. Holdet løber over 3 mdr. en gang ugentlig af 2 timer.
Et hold er på 12 deltagere. Der skal dog minimum være 9 deltagere, før holdet kan oprettes.
Du skal regne med egentræning minimum 1 gang pr. uge og det forventes, at du er mødestabil.

Boulder begynder

Et træningsforløb for dig der er nybegynder, og som gerne vil introduceres til bouldering.                                                                                                                     DKK 600,-

Vores boulder begynderhold er til nybegyndere som klatrer grønt/gult. Til dig som er interesseret i at prøve kræfter med noget motiverende fælles træning og som trænger til nogle tekniske fifs og vejledning for at komme ordentlig i gang Målet med træningen er at få den enkelte til at flytte sig og komme videre fra grøn/gul til blå.

Bouldering er klatring uden reb og sele. Når man bouldrer, klatrer man i så lav højde (op til 5 m.), at man kan hoppe ned og lande på en faldmadras uden at komme til skade.

Holdet vil give dig en spændende tilgang til bouldering og styrke dine klatreevner. Det er en rigtig god måde at lære teknik på, og holdtræningen vil give dig et solidt fundament i forhold til din fortsatte klatring.

Vi kommer bl.a. til at arbejde med:

- Grebtyper og trækretning
- Fodteknik, Kropspositionering og balance
- Slab vs. Overhæng
- Dynamisk vs. Statisk
- Klatrerelateret styrketræning og Antagonistøvelser

Praktisk:

Du skal være medlem for at kunne deltage på holdet. Du skal selv medbringe klatresko og fleksibelt træningstøj og evt. kalkbold eller flydende kalk. Det er muligt at leje sko, men vi råder til at du køber dine egne. Kurset løber over 12 uger og foregår en gang ugentligt i 2 timer. Et fuldt booket hold er på 16 deltagere. Der skal dog minimum være 9 deltagere, for at holdet kan oprettes. Det forventes at du klatrer en gang om ugen (udover træningen). 

Øvet torsdagshold

1 års træningsforløb for erfarne klatrere, der vil skubbe deres grænser.
DKK 1200,-

Målgruppe:
Unge og voksne øvede. Teenagere kan deltage, hvis de er gået i vækst og minimum er fyldt 12 år.

Beskrivelse:
Har du lyst til at få et års erfaring med struktureret målrettet træning under stram supervision og vejledning af nogle meget erfarende diplomtrænere, så er holdet lige noget for dig.

Du skal være målrettet og dedikeret. Træne mindst 3 gange om ugen. Du skal være motiveret for at arbejde med dine mentale, fysiske, taktiske og tekniske udfordringer/svagheder samt have lyst til at arbejde med målsætninger, individuel træningsplanlægning, test og evaluering.

For at gå på holdet skal du deltage i 2 prøvetræninger. Ud fra disse prøvetræninger udtager trænerne det endelige hold, der kommer til at bestå af 12 deltagere.  

Trænere:
Pernille Wied, fysioterapeut og diplomtræner i klatring med mange års erfaring med talent og elite træning samt har i en årrække været tilknyttet landsholdet.

Mads Wied, diplomtræner i klatring og mental træner med mange års erfaring. Har i flere år bl.a. fungeret som landstræner.

NB! Du kan kun tilmelde dig dette hold, hvis du har deltaget i de 2 prøvetræninger og er blevet udtaget af trænerne til det endelige hold, der kommer til at bestå af 16 deltagere. 

Boulder letøvet

Et boulder træningsforløb for letøvede klatrere.
DKK 600,-

Vores letøvede boulderhold er til dig som klatrer blå stabilt. Til dig som er interesseret i at prøve kræfter med noget motiverende fælles træning og som trænger til nogle tekniske fifs og vejledning for at udvikle din klatring. Målet med træningen er at få den enkelte til at flytte sig og komme videre fra ens eget niveau.

Holdet vil udvide din tilgang til bouldering og styrke dine klatreevner. Det er en rigtig god måde at lære teknik på, og holdtræningen vil give dig et solidt fundament i forhold til din fortsatte klatring.

Vi kommer til at arbejde med:

- Grebtyper og trækretning
- Fodteknik, Kropspositionering og balance
- Slab vs. Overhæng
- Dynamisk vs. Statisk
- Klatrerelateret styrketræning og Antagonistøvelser

Praktisk:

Du skal være medlem for at gå på holdet. Du skal selv medbringe klatresko og fleksibelt træningstøj og evt. kalkbold eller flydende kalk. Det er muligt at leje sko, men vi råder til at du køber dine egne. Kurset løber over 12 uger og foregår en gang ugentligt i 2 timer.  Et fuldt booket hold er på 16 deltagere, med to trænere tilknyttet. Der skal dog minimum være 12 deltagere, for at holdet kan oprettes. Det forventes at du klatrer en gang om ugen (udover træningen).

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.