Voksenhold

For at kunne deltage på Bloc & Walls voksne hold er et medlemskab påkrævet.
Tilmeld dig her

 

Begyndertræning

Et træningsforløb for begyndere i klatresporten.
DKK 500,-

Dette hold er for dig, som er begynder og har op til 1 års klatreerfaring, som ønsker at forbedre klatringen og udvikle klatreteknik.
Det er et krav, at du kan sikre forsvarligt og fremvise et rødt sikringskort.
En vigtig del af det at gå på begynderholdet er, at møde andre klatrere, som måske kan blive dine kommende klatremakkere og lære hallen og klubben at kende.

Vi kommer til at arbejde med:

- Klatring på reb og at sikre på reb - heri faldtræning
- Bouldering
- Forskellige klatreteknikker (bl.a. fodteknik, grebstyper, bevægelse på væggen)

Der vil samtidig være åbenhed for eventuelle ønsker deltagerne måtte have.

Praktisk:
Du skal selv medbringe (udstyr kan lejes i caféen i  B&W):

- klatresko
- klatresele
- reb
- rebbremse og
- evt. Kalkbold eller flydende kalk

Holdet løber over 3 mdr. en gang ugentlig af 2 timer.
Et hold er på 12 deltagere. Der skal dog minimum være 9 deltagere, før holdet kan oprettes.
Du skal regne med egentræning minimum 1 gang pr. uge og det forventes, at du er mødestabil.

Letøvet træningshold

Et træningsforløb for letøvede klatrere med minimum 1 års erfaring.
DKK 500,-

Dette hold er for dig, som har klatret i ca. 1 års tid eller mere og har et grundlæggende kendskab til klatring, men ønsker at lære mere om at klatre.
Du skal have lyst til at indgå i et socialt træningsfællesskab, hvor det er sjovt at træne sammen, hvilket forhåbentlig kan danne grobund for andre aktiviteter og initiativer i klubben.
Du skal kunne føre ruter uden de store problemer og have lyst til at træne et par gange om ugen.

Vi kommer til at arbejde med:

-Klatring på reb - heri faldtræning og rutelæsning
-Bouldering
-Forskellige klatreteknikker (bl.a. fodteknikker, overhængsteknik, bevægelse på væggen)
-Opvarmning og skadesforebyggelse vil også udgøre en del af undervisningen.

Der vil samtidig være åbenhed for eventuelle ønsker, deltagerne måtte have.

Praktisk:
Du skal selv medbringe (udstyr kan lejes i caféen i B&W):

- klatresko
- klatresele
- reb
- rebbremse og
- evt. Kalkbold eller flydende kalk

Holdet løber over 3 mdr. en gang ugentlig af 2 timer.
Et hold er på 12 deltagere. Der skal dog minimum være 9 deltagere, før holdet kan oprettes.
Du skal regne med egentræning minimum 1 gang pr. uge og det forventes, at du er mødestabil.

Øvet træningshold

1 års træningsforløb for erfarne klatrere, der vil skubbe deres grænser.
DKK 800,-

Målgruppe:
Unge og voksne øvede. Teenagere kan deltage, hvis de er gået i vækst og minimum er fyldt 12 år.

Beskrivelse:
Har du lyst til at få et års erfaring med struktureret målrettet træning under stram supervision og vejledning af nogle meget erfarende diplomtrænere, så er holdet lige noget for dig.

Du skal være målrettet og dedikeret. Træne mindst 3 gange om ugen. Du skal være motiveret for at arbejde med dine mentale, fysiske, taktiske og tekniske udfordringer/svagheder samt have lyst til at arbejde med målsætninger, individuel træningsplanlægning, test og evaluering.

For at gå på holdet skal du deltage i 2 prøvetræninger. Ud fra disse prøvetræninger udtager trænerne det endelige hold, der kommer til at bestå af 12 deltagere.  

Trænere:
Pernille Wied, fysioterapeut og diplomtræner i klatring med mange års erfaring med talent og elite træning samt har i en årrække været tilknyttet landsholdet.

Mads Wied, diplomtræner i klatring og mental træner med mange års erfaring. Har i flere år bl.a. fungeret som landstræner.

NB! Du kan kun tilmelde dig dette hold, hvis du har deltaget i de 2 prøvetræninger og er blevet udtaget af trænerne til det endelige hold, der kommer til at bestå af 12 deltagere. Kom til prøvetræning / udtagelse mandag den 22. og 29. august 2016 kl 18. Der er enkelte ledige pladser på holdet – så nu har du mulighed for at få en plads.

Øvet klatrehold – Fokuser din rebklatring

Ni ugers intensivt træningsforløb med fokus på at forbedre dine muligheder for at lukke forårets og sommerens ruteprojekt.                                                     Tirsdage kl. 18-20.30. med opstart 21. marts til og med d. 23. maj. DKK 400 Kr.

På holdet kommer du til at arbejde med rebklatringens taktiske, tekniske og mentale aspekter, få nye værktøjer til din træning og (forhåbentlig) opleve nye dimensioner af tolererbar pump og smerte i underarmene. 🙂 Alt sammen i selskab med andre, der ligesom dig gerne vil udvikle deres rebklatring og være fokuserede og flowklatrende på forårets og sommerens projekter.

Vi arbejder på holdet med at få mest muligt ud af din eksisterende form. Hver uge vil vi arbejde med nye aspekter – herunder flow, klippetaktik, fald, hurtighed, hvil m.v. der bringer dig tættere på at realisere dit fulde potentiale på væggen og klippen. På holdet kommer du også til at stifte bekendtskab med værktøjer til at systematisere din træning, samt supplerende styrketræning og skadesforebyggende træning. Samtidig vil vi på holdet arbejde med at forbedre dine svagheder og give sparring til individuelle træningsprogrammer.

Træningsforløbet retter sig primært mod øvede rebfokuserede klatrere, der ønsker at forbedre præstationen indenfor ruteklatring. Du træner min. 2-3 gange om ugen og har gjort det i en længere periode. Om dit max er 6. grads eller 7. grads ruter er ikke væsentligt.  Bouldere, der ønsker at udfordre og udfolde deres talent til ruteklatring, er dog meget velkomne såfremt der er plads.

Målgruppe: Du har mindst 2-3 års klatreerfaring og træner minimum 2-3 gange om ugen. Du har et bredt teknik- og bevægelsesrepetoire. Du er fortrolig med at føre og arbejde ruter, som føles svære for dig og er indstillet på at presse dig selv og arbejde med dine svagheder. Du har ingen eller nogen erfaring med struktureret træning. Du vil træne mindst tre x ugentligt (inkl. holdtræning) i marts, april og maj og du er skadesfri.            

Tilmelding:  Skriv en kort mail til cbuskj@gmail.com med: navn, alder, klatreerfaring (antal år, niveau, antal træninger/uge, erfaring med struktureret træning) og rutemål til forår og sommer.

OBS: første træningsgang tirsdag d. 21.marts er prøvetræning. Dvs. at det endelige antal deltagere udvælges på baggrund heraf og du kan derfor ikke være sikker på en plads blot ved at tilmelde + sende mail. Betaling sker efter første træningsgang via betalingslink.

Trænere:                                                                                                                                                                                                                                                Christian Busk Jervelund, Træner I. Tidligere undervist junior elite hold i Aarhus Klatreklub og systemtræningshold i B&W. Stor erfaring med systematisk træning, udvikling af potentiale og hård ruteklatring.

Susanne Sørensen, Træner II. Cand. Scient. Idræt. Underviser på klubbens øvede hold samt klatreforbundets trænerkurser. Stor erfaring med struktureret træning og ruteklatring i praksis.

 Vi glæder os til at træne jer!

 

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.