Træner og instruktør

Er du allerede træner eller instruktør i DBKK kan du her finde trænermanual, holdoversigt samt oplysninger om uddannelsesmuligheder m.m.

Koordinatorer

B&W's træningshold administreres af et frivilligt trænerudvalg. Udvalget opretter træningshold og workshops efter behov og tilbud, og koordinatorerne har også til opgave at finde trænere til de forskellige hold.

Søger du oplysninger om hold- eller trænerudvalget kan du kontakte formanden for trænerudvalget Susanne Kähler susanne@dbkk.dk eller driften tilmeld@blocs-walls.dk

Trænermanual

Download trænermanualen her.

Uddannelse af trænere

Dansk Bjerg- og Klatreklub er interesseret i rekruttere og uddanne flere trænere til at undervise på vores hold, og har derfor indledt et træner 2-undervisningsforløb sammen med Dansk Klatreforbund.
Kontakt susanne@dbkk.dk, hvis du er interesseret i at høre mere.

Uddannelse af instruktører

For at højne kompetenceniveauet og sikre dygtige instruktører til vores events, uddanner vi eget personale i overensstemmelse med Dansk Klatreforbunds instruktørnorm.

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.