Skoler og institutioner

Hos B&W har vi skabt et dynamisk og aktivt læringsmiljø med klatring i centrum, hvilket sikrer en super sjov og spændende dag for jeres elever.

Klatring er et fantastisk alternativ til andre sportsgrene, fordi man får aktiveret alle muskelgrupper i kroppen. Man bliver udfordret både fysisk og mentalt i klatring og det er en meget effektiv måde at få rystet eleverne sammen. Eleverne får også afprøvet grænser, hvilket bidrager til deres personlige udvikling.

Alle kan klatre - uanset styrke og fysisk form og vores uddannede klatreinstruktører sørger for en sjov og lærerig oplevelse for børn i alle aldre. Vores klatreevents byder på sjov opvarmning og  2 typer klatring: Bouldering med madrasser under - og toprebsklatring, hvor eleverne bliver sikret med reb af instruktørerne.

Skoleevents er som regel 3 timers varighed, hvor der bookes op til 7 deltagere pr instruktør.

Vi har særlige priser og pakker til skoler, så kontakt os venligst for et tilbud.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os, hvis du har spørgsmål. Kom gerne forbi og se vores faciliteter, hvis du vil have førstehåndsindtryk. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.
Email: event@blocs-walls.dk
Telefon: 32 57 25 00 - tast 3.
Telefontid: Mandag - Fredag 10-13 undtagen onsdag.

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.