Prøv klatring - 2 timer

'Prøv Klatring' er for jer, som gerne vil prøve at klatre på Blocs & Walls´ høje vægge med reb uden først at skulle investere i et sikringskursus.

'Prøv Klatring' er en oplevelse udover det sædvanlige sammen med en instruktør, som sikkert og kompetent introducerer jer til klatring.

Alt klatreudstyr er inkluderet i prisen på kr. 350,- pr person.

Forløbet starter med en introduktion af jeres instruktør, som også hjælper jer med at finde de rette klatresko og -seler. En kort opvarmning fælger, så I er forberedt på at prøve kræfter med klatrevæggene. Jeres instruktør gennemgår nu grundteknikker i bouldering, som er klatring på vægge af max. 5 meters højde med faldmadrasser under.
Efter en halv times bouldering går det videre til toprebsklatring - på vores 15 meter høje klatrevægge - i Nordens største klatrehal.

Efter jeres event kan I benytte vores omklædnings- og badefaciliteter, og slutte af i vores café, hvor vi kan tilbyde kaffe, kolde drikkevarer og snack mm.

'Prøv Klatring' er egnet for alle aldersgrupper. Det anbefales, at I iklæder jer tøj, der tillader fri bevægelse.

Der kan bookes op til 6 deltagere pr. instruktør, men vi er fleksible i forhold til jeres budget - og forventninger.
Vi kan også skræddersy en event efter jeres ønsker. I kan eksempelvis booke et eksklusivt hold, hvor I får en instruktør på egen hånd.

Kontakt Marcus Lemser for at høre mere om mulighederne.
Email: event@blocs-walls.dk
Telefon: 32 57 25 00 - tast 3.
Telefontid:  hverdage kl. 13-16 undtagen ons kl. 9-12.

Invitation til børnefødselsdag:

Dagsbillet

En anden måde at stifte bekendtskab med klatring på er ved at købe en éndagsbillet, leje sko og selv prøve kræfter med klatringen.

Det giver dig mulighed for i fred og ro at bruge en dag i hallen - eller så lang tid kræfterne holder - på bouldering, der er  klatring på vægge af max. 5 meters højde med faldmadrasser under.

Du har mulighed for at toprebsklatre på vores 15 meter høje klatrevægge, hvis du følges med en, der er godkendt til at sikre dig. Dvs. enten har B&W´s grønne eller røde sikringskort. 

Priser

  • - Dagskort, barn: 60 kr. 
  • - Dagskort, voksen: 120 kr. 
  • - 10-turskort, voksen: 899 kr. 
  • - 10-turskort, børn: 450 kr.

Leje af udstyr

  • - Sele:  25 kr. 
  • - Rebbremse: 25 kr.
  • - Klatresko: 40 kr. 
  • - Reb: 50 kr. 
  • - Udstyrsæt: 90 kr. 

 

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.