K1: Toprebskursus

Ved at gennemføre vores Toprebskursus, vil du blive certificeret i at sikre med topreb. Det betyder, at du får Blocs & Walls grønne sikringskort. Derudover er Toprebskurset en forudsætning for at tage et føringskursus. Vi anbefaler, at man efter at have gennemført dette kursus, får noget klatreerfaring og gør sig komfortabel med toprebsklatring, forinden man påbegynder et føringskursus.

Ved at gennemgå vores toprebskursus, vil man således få et grønt sikringskort.

På vores toprebskursus, lærer kursister at sikre en klatrer i topreb og får også selv lov til at klatre topreb; således at både klatrer og sikringsmand forstår, hvad det vil sige at klatre, sikre og falde. Kurset bliver afholdt over 2 undervisningsgange á 2,5 timers varighed.

Toprebsklatring er en form for rebklatring, hvor rebet er bundet fra klatrerens sele, og går direkte op til et topanker på klatrevæggen, hvorfra det går ned til sikringsmandens klatresele. Således er man altså sikret via topankeret fra start til slut. Denne type rebklatring er en god måde at få oparbejdet en god stamina og klatreform, med minimal risici involveret. Således er toprebskurset en naturlig start ved enhver klatrekarriere.

Ved yderlige spørgsmål, læs da kategorien "Booking og F.A.Q."

Pris er kr. 599,00 per person.

Kontakt

Spørgsmål og kommentarer vedrørende sikringskurser kan rettes til: 

Mail: Event@blocs-walls.dk
 

Læs mere