Fødselsdag

En fødselsdags klatreevent i B&W er en fantastisk og sjov måde at opleve klatringens verden med dygtige instruktører og klatreudstyr inkluderet.

Vi kan håndtere alle aldre fra 5 år og opefter. Vores fødselsdagsevents er af 2 timers varighed og der bookes min. 5 deltagere.

Der klatres både på boulder vægge (med madrasser under) og på topreb, hvor børnene kommer helt til tops i nordens største klatrehal. Vores dygtige klatreinstruktører tager sig af sikkerheden, så de unge mennesker er altid i gode hænder.

I må gerne medbringe jeres egne kager eller boller. Drikkevarer og snacks kan handles i vores café, som byder på venlige priser og god kvalitet.

Reserver tid
For at reservér en tid eller spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive en mail til os. Kom også gerne forbi og se vores faciliteter, hvis du vil have førstehåndsindtryk.

Email: event@blocs-walls.dk
Telefon: 32 57 25 00 - tast 3.
Telefontid: Mandag - Fredag 10-13 undtagen onsdag .

Pris

Ved grupper af mindre end 5 personer,  er minimums prisen for en instruktør i 2 timer 1.500 kr. I hverdag før kl. 14, er minimums prisen 1.125 kr.

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.