Firmaevent

Blocs & Walls åbnede i september 2013 i en af de store gamle B&W-haller på Refshaleøen. Klatrecentret er Nordens største og giver både mulighed for sportsklatring og bouldering. 

I klatring bliver du fysisk og psykisk udfordret, og lærer på samme tid at stole på dine egne evner og ikke mindst at opbygge en tillid til dem, du klatrer med.

Alle kan klatre, uanset styrke og fysisk form, fordi teknik og balance er vigtige elementer og kan hjælpe dig langt - også selvom fysikken ikke er helt i top.

Vores firmaevents bliver skræddersyet til jeres behov, og vi kan tage imod op til 60 deltagere på en gang. Ved events med mere end 20 deltagere anbefaler vi et 3-timers forløb, så der er masser af klatretid til alle.

Vores firmaevents bookes med max. 6 deltagere pr. instruktør og koster fra kr. 350 pr person for 2-3 timer afhængig af deltagertallet.

Vi har også et multirum med AV-udstyr (projektor og lydanlæg) og plads til 40-50 deltagere. Multirummet kan lejes for kr. 1.000 opstartspris og kr. 500 pr time. Kontakt os gerne for et individuelt tilbud.

Alle priser er ex. moms.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os, hvis du har spørgsmål. Kom gerne forbi og se vores faciliteter, hvis du vil have førstehåndsindtryk. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.
Email: event@blocs-walls.dk
Telefon: 32 57 25 00 - tast 3.
Telefontid: hverdage kl. 13-16 undtagen onsdag kl. 9-12

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.