Familiehold

DER ER I ØJEBLIKKET LUKKET FOR BOOKING

For børn 4 - 12 år og deres forældre.
Hver søndag fra klokken 10.15 - 12.
B&W stiller med instruktører
DKK 100,-

 

Familieklatring

Familieklatring er stedet for familier med børn i alle aldre og niveauer, der ønsker en hyggelig og aktiv tid sammen. Atmosfæren er afslappet og fokus er på de sjove oplevelser.

Familieholdet klatrer hver søndag fra klokken 10.15 - 12, og grundet stor interesse for dette hold, er det nødvendigt at reservere en plads på holdet, hvis du ikke har deltaget tidligere. Ved reservationen betaler du samtidigt for entré, leje af sko og klatresele. Forældre, der ikke selv klatrer, skal ikke betale entré. Book din plads på familieholdet her

Klatring udvikler både motorik, smidighed, udholdenhed og evnen til problemløsning. Børn fra 3 år er motorisk klar til at prøve kræfter med klatring.

For nybegyndere er holdet en god mulighed for at blive introduceret til klatring, og blive tryg ved udstyr og sikkerhed, både for børn og forældre. For de børn der er komfortable med udstyr og højder, introducerer vi basale teknikker og øvelser, med henblik på at kunne træde ind på de andre hold klubben tilbyder. De rutinerede klatrere udfordres med både boulderproblemer, lange ruter, "blind klatring", speed, og meget mere.

I løbet af året arrangeres en række ture til klatrekonkurrencer og klatretræf i andre klubber, og samt klippeklatring når vejret tillader det. Deltagelse er selvfølgelig frivillig.

Andet nyttig information

Blocs & Walls stiller instruktører til rådighed, der sørger for at alle sikkerhedsmæssige aspekter er på plads. Instruktørerne hjælper i starten, men det er meningen, at forældrene i løbet af kort tid selv skal lære at sikre deres børn, så alle deltager aktivt. Det er kulturen, at alle hjælper alle og trænerne tager selvfølgelig hensyn til, at nye klatrere og medlemmer ikke er helt så selvhjulpne som de mere erfarne.

Følg holdet og stil eventuelle spørgsmål til holdlederne på Facebook. Søg efter "Familieklatring DBKK"

Bemærk: Vi tilstræber at klatre så mange søndage som muligt, men skolernes ferier kan ikke altid garanteres. Check vores facebook-gruppe for eventuelle afbud, ture til Sverige m.v.

Instruktørerne tilbyder også uddannelse indenfor sikring i løbet af familieklatringen. Indholdet er Dansk Klatreforbunds K1, og efter bestået eksamen bliver du tildelt det "grønne sikringskort" til toprebsklatring.

Priser for dette fremgår af B&W's priser

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.