Familiehold

Familieklatring er for børnefamilier med børn på 4 - 12 år og deres forældre. Det foregår søndage fra klokken 10.00 - 12.00. Vi tilbyder 2 forskellige hold, medlems-familieklatring og for ikke-medlemmer.

Familieklatring for ikke-medlemmer af Blocs & Walls

Familieklatring er stedet for familier med børn i alle aldre og niveauer, der ønsker en hyggelig og aktiv tid sammen. Atmosfæren er afslappet og fokus er på de sjove oplevelser.

Familieholdet klatrer hveranden søndag fra klokken 10.15 - 12.15, og grundet stor interesse for dette hold, er det nødvendigt at reservere en plads på holdet, hvis du ikke har deltaget tidligere. Ved reservationen betaler du samtidigt for instruktører, entré, leje af sko og klatresele. Forældre, der ikke selv klatrer, skal ikke booke plads.

Klatring udvikler både motorik, smidighed, udholdenhed og evnen til problemløsning. Børn fra 3 år er motorisk klar til at prøve kræfter med klatring.

For nybegyndere er holdet en god mulighed for at blive introduceret til klatring, og blive tryg ved udstyr og sikkerhed, både for børn og forældre. For de børn der er komfortable med udstyr og højder, introducerer vi basale teknikker og øvelser, med henblik på at kunne træde ind på de andre hold klubben tilbyder. 

Pris: 250 kr. per person, inkl. alt udstyr (seler og sko) - BOOK HER

Følgende dage afholder vi familie klatring for ikke-medlemmer (Holdet gennemføres kun med 4 eller flere tilmeldte, der gives besked fredagen før hvis det aflyst):

29/3 - 26/4 - 17/5 - 31/5 - 14/6 - 28/6

Familieklatring for medlemmer af Blocs & Walls

Familieklatring er stedet for familier med børn i alle aldre og niveauer, der ønsker en hyggelig og aktiv tid sammen. Har du glemt dine børn derhjemme, er du selvfølgelig også velkommen.

Atmosfæren er afslappet og fokus er på de sjove oplevelser. Det er kulturen, at alle hjælper alle.

Familieklatring er et tilbud for alle klubbens medlemmer: Det er gratis og du møder bare op. Det eneste krav udover medlemskab er, at mindst én i gruppen/familien har topsikringsbevis.

Vi mødes i hjørnet med autobelay og børnevæg til fælles opvarmning. Der tilbydes dagens tips/tema, hvorefter der er fri klatring med din egen familie/gruppe og eventuelt sammen med naboen. De voksne opfordres til at bytte sikring med naboen, når børnene alligevel skal have en pause. Derfor er du/I også meget velkomne, selvom du/I ikke har et barn med.

Krav
Medlemskab af B&W / DBKK

Minimum én i den fremmødte familie/gruppe kan sikre topreb – har sikringsbevis

Pris
Gratis for medlemmer af Blocs & Walls - DBKK - Tilmelding unødig - du/I møder bare op med godt humør

Formål med holdet
Skabe en hyggelig ramme om klatring på tværs af aldre og udbygge netværket mellem klubbens medlemmer. 

Tovholder
Søren Jensen

 

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.