Booking og F.A.Q.

Herunder vil der beskrives proceduren, for at finde og booke et sikringskursus.

BEMÆRK: Vores sikringskurser bliver oprettet løbende og antallet af aktive kurser kan variere. Såfremt der ikke er nogen kurser synlige, er det fordi de ikke er blevet oprettet endnu. Der bliver typisk oprettet nye kurser, med et par ugers mellemrum.

Hvor kan jeg finde kurserne?
Find det kursus, som interesserer dig og klik på kategorien, f.eks. “toprebskursus”. Scroll ned til rubrikken, hvor der står “Book nu” og du vil blive videreført til vores eksterne bookingside; Bookeo. Bemærk: hvis der kommer en fejlmeddelelse, der siger at linket er ugyldigt, så klik på det alternative link som den foreslår. Herefter skal du finde “Kurser" (øverst på siden) og dernæst klikke på kategorien “sikringskurser”.

Hvordan booker jeg kurset?
Når du har fundet et passende sikringskursus, så klik på det grønne ikon med teksten “BOOK”. Herefter skal du indtaste din information og gennemføre betalingen online. Når betalingen er gennemført, bliver bookingen bekræftet via email.

Fejlmeddelelse via link
Hvis der kommer en fejlmeddelelse, der siger at linket er ugyldigt, så klik på det alternative link som den foreslår og du vil blive videresendt til vores eksterne bookingside - Bookeo. Her skal du finde “Kurser" (øverst på siden) og herefter "sikringskurser" (i kategorierne).

Om fortrydelse og afmelding
Din tilmelding er principielt bindende, når du har indbetalt kursusgebyret og foretaget bookingen. Fortrydelse og afmelding kan dog ske indtil én uge før kursusstart. Herefter vil tilmeldingen være bindende og kursusgebyret vil ikke kunne refunderes. Der foretages under ingen omstændigheder tilbagebetaling efter kursusstart, ligesom manglende fremmøde giver ikke ret til tilbagebetaling.

Kan jeg misse en undervisningsgang og stadigvæk gennemføre?
Nej. Vores sikringskurser er i forvejen ret komprimerede og vi ser helst, at kursisterne får alt den tekniske indlæring og erfaring, som overhovedet muligt. For at kunne bestå kurset, skal deltagerne således være tilstede ved alle undervisningsdage.

Hvor ofte bliver kurserne oprettet og er der ventelister?
Vores sikringskurser bliver oprettet løbende og antallet af aktive kurser kan variere. Såfremt der ikke er nogen kurser synlige, er det formentligt fordi, at de ikke er blevet oprettet endnu. Ventelister findes på vores eksterne bookingside – Bookeo. Du kan vælge ”Venteliste”, ud fra det enkelte kursus.

Det kan variere. For det meste, bliver sikringskurserne oprettet i hverdage, i tidsrummet 17.00 til 21.30.  Det sker også, at der bliver oprettet kurser i weekender, hvor tidsrummet vil være 15.00 til 19.00. I sommerperioden og ved diverse ferieuger, kan der være tale om

Sikringskurser for grupper
Såfremt der er tale om en større gruppe - min. 6 personer og maks. 9 - kan der oprettes et kursus kun til denne gruppe. Skriv til sikringskursus@blocs-walls.dk, for at aftale nærmere.