DBKK ønsker med vores holdtilbud at:

  • Kunne tilbyde flere børn og unge at komme i gang med klatring.
  • Give udfordringer til alle, uanset om man ønsker at klatre en gang om ugen, eller drømmer om at konkurrere internationalt og alt der imellem.
  • Skabe bedre sammenhæng mellem hold og niveauer, så der er en mere naturlig udviklingsvej for klubbens børn og unge og voksne
  • Gøre det endnu mere spændende at være klubtræner i DBKK

Det seneste års tid har klubben derfor forberedt sig ved at give en stor del af klubbens trænere træneruddannelse, der er blevet ansat hjælpetrænere, talent-elitetrænere og senest en træningsfaglig ledelse. Et arbejde, der har været muligt takket være samarbejde med og økonomisk støtte fra Team Copenhagen.

 

Struktur for børn og unge i DBKK
DBKK's holdtilbud betyder, at du kan booke det tilbud der passer dig/dit barn. Under de forskellige tilbud nederst på siden finder du yderlige beskrivelser.

Hvad gør jeg nu?
Se nedenstående for at finde det Årgangshold der passer bedst til dig/dit barn. Hvis du/dit barn har lyst til mere ugentligt holdtræning skal I kigge på tilbuddet om Ekstratræning og evt. Talenttræning.

Du skal være opmærksom på at det kræver medlemskab for at kunne gå på vores hold.

Er dit barns alder på grænsen til næste årgangshold og fødselsdag i første kvartal 2020 kan du vælge at tilmelde barnet det årgangshold, eller du kan vælge at flytte dit barn op til næste årgangshold.

Her finder du praktisk info som er godt at læse inden du tilmelder dig et af vores tilbud - PRAKTISK INFO

Vi har en interesseliste, som kan tilmeldes, hvis du ønske at blive kontaktet såfremt der kommer en ledig plads på et eksisterende hold.

Tilmelding til interesseliste - tilmeld@blocs-walls.dk

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.