Børn & Junior

Her kan du se alle de hold Blocs & Walls tilbyder. For at kunne deltage på Bloc & Walls børnehold er et medlemskab påkrævet.

Har du spørgsmål vedrørende holdaktiviteter, så kontakt tilmeld@blocs-walls.dk

 

Børn 7- 11 år

På holdet for de lidt ældre børn fortsætter vi med fokus på klatring som leg, men her begynder vi stille og roligt at introducere klatreteknik og lettere træning tilpasset børnenes alder, fysik og motivation. Træningen er bygget op omkring leg, fysisk træning, konkurrence og klatring.

Vi holder hele tiden fokus på at barnet skal have succesoplevelser ved at deltage og hvor de indgår i et træningsfællesskab.

På dette børnehold er det en forudsætning at forældrene engagerer sig ved at hjælpe med at sikre og generelt at sørge for børnene, så trænerne kan koncentrere sig om klatringen.

Junior 12-16 år

Holdet henvender sig til begyndere eller letøvede klatrere i alderen ca. 12 til 16 år.

I dette kursus vil der blive fokuseret på sikkerheden omkring klatringen og i løbet af kurset vil juniorerne komme til at sikre hinanden ved 1. mandsklatring; vel at mærke i det omfang at træneren vurderer det er forsvarligt; og under opsyn af træneren.

Derudover vil der undervist i forskellige klatreteknikker på både bouldervægge og de høje vægge.

Juniorhold 10-14 år

Holdets primære målgruppe er 10-14 årige begyndere eller letøvede. Der er en forventning om at de unge har et rimeligt konstant fremmøde, og at de melder afbud når de er forhindrede i at deltage eller er syge. Der er fælles opvarmning hver gang inden klatringen starter, og undervisningen er rettet mod de enkelte unges niveau.

Begynderne træner (typisk 3 sammen) i topreb, med fokus på at det er sjovt, at vænne sig til højden, enkel fodteknik og lidt faldtræning. Makkeren undervises i at sikre i topreb, først med en voksen i bagreb, senere med en ung og til sidst selvstændigt. Når vi er tilfredse med makkercheck og sikringsteknik (og synes de unge er tilstrækkeligt modne) får de et grønt sikringskort og kan træne uden at være under konstant opsyn.

Derefter underviser vi i at føre ruter, sikre en førstemand og førstemandsstyrt samt rigtig meget fodteknik. Inden de unge er kvalificeret til et rødt sikringskort har de ført mange ruter, taget mange fald og prøvet at sikre en voksen, der falder af for at være helt sikre på, at de mestrer sikringsteknikken ordentligt.

I takt med at de unge bliver dygtigere, arbejder vi med ruter i forskellige sværhedsgrader, og undervisningen bliver mere og mere differentieret.

Vi har et ønske om at de unge skal komme ud i naturen og klatre, opleve og træne klippeklatring med henblik på at komme til at holde af det.

Hvis du endnu ikke har dit eget klatreudstyr, kan dette lejes i vores café til gældende dagspriser.

Junior Elite

Dette er klubbens talent/elite hold. Det er et lukket hold, men man kan kontakte Esben Seir hvis man er interesseret i en plads - alder er mellem 10-19 år. Krav er at man har lyst til at træne min 3 gange pr uge (fast hver onsdag (17-20), deltage i diverse konkurrencer.

Man SKAL kunne sikre sikkert (både topreb og førstemand) man skal kunne fører minimum 6a. og generelt have lyst til at træne, lege, klatre og udvikle sig.

Såfremt du er interesseret kan du rette henvendelse til
Esben Seir. esbenseir[a]gmail.com

 

Ring eller skriv en mail 

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål eller skrive en mail.
Hvis du har lyst til at komme forbi og se vores faciliteter og tale med en i informationen, så er du også meget velkommen til det.